perjantai 13. tammikuuta 2012

Räväkkä pimu......!

simsalabim.... Äh, en osaa taikoa. Lunta koko piha täynnä!!----> Antti!!??

Olipa vain ihanan kiva päivä, Mutta Mari petti mua..Oli jonku "muun" kanns tännään..Ei se haittaa, piiska odottaa! *kasplashhhh* juokse karkuun kuin vielä voit  =)

Joskus mua niin ärsyttää ihmisiä jotka ei osaa hymyillä tai käyttäytyä "normaalisti", Onko niin perhanan vaikea sanoa esim, kiitos jos joku vaivantuu aukassa oven...?täh? tai edes pieni hymy...? niin joo, mullahan oli ne tatuoinnit niin minähän olen paha ihminen =)  Joskus on jännä nähä ko mummot piettää käsilaukusta kiinni lujempaa kassa jonossa ko meneen niitten taakse jonottaan...Halo? Luuleks mummo että oikeasti kassajonossa vien sulta sen laukun? Ehhh, En mie tyhmä ole..Mie ootan että olet yksin...sit hakkaan sut ja vien laukkusi, DAAAA!!!  mummot ne vasta hulluja on!

tadaaaa!
Päivällä kävin Astan kanns kauppakeskuksessa, On se niin kiva tyttö! onko kumma, sama ammatti ;) tieätte mitä partureista sanotaan...no kuiteski,todettiin ainakin että yhtä sekasin ja sotkunen automeillä ainakin on...Koti voi olla kuinka puhdas vain..mutta Auto, voi voi...huulipunia lattialla, lasten tavaraa joka puolella..kolikot lattialla ja muutama "vara vaate" ittelläkin perälunkassa..Onhan se hyvä olla :) On aina valmis lähteen joka paikkaan.!

Käväsin mutkan töissäkin, Ja piristi niin helkkarin paljon ko oli niin kiva asiakas, aivan huippua=)


Arvatkaa mikä oli viellä parempi,? Meikä kävi Alkossa! että semmosta...Kumma ko mammalla janottaa, Mie tein aika suolasen makaroonilaatikon...KYLLÄ, nyt saa hyvällä mielellä juoda!

Voi perhana, nyt unohdin kaikkea mitä päivänaikana tein....Äh, se siittä tenniksestä!

Tina-Platina
                                                         

                                                           Kippis, ja muistakaa elää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti