lauantai 7. tammikuuta 2012

minun Lauantai

Kotiuduin vasta siskoni tyköä ja sen perheestä, Tuli syötyä...Ja on se vain niin että mitä mainoksessa sanotaan pitää paikkaansa, Hyvä ruoka parempi mieli :)

Aamun olin aika laiska, Poikani heräsi vasta puoli kymmenen aikaa ja se on harvinaista.. täällä kotona yleensä aamu alkaa jo 7 aikaa, joskus aikasemmin..Mutta tänään oli just sellainen ns "parempi" aamu, Hyvällä ja virkeänä mielellä nostin Elviksen sängystä ja aloimma keittään aamu kahvit, Ja tietenki puuron pojalle!

Joskus on vain sellainen ihana olo ko saa aivan olla eikä kiirehdiä minnekkään, Piettää lasta sylissä ja tuntea läheisyyden ja rakkauden mikä ei voi sanoilla kuvailla..Minuun toinen poika asuu isänsä luona joka toinen viikko, Kevin..Hän on mun ensimmäinen lapsi, Niin iso jo että ei aina ymmärrä sitä itekkään..Joskus piän hänet vielä vauvvana vaikka hän on jo kohta neljä ja puoli vuotta, puen hälle sukat aamuisin jalkaan,paidan,housut..jopa kannan hänet sängystä jos ei jaksa kävellä...Mutta joskus taas huomaan että istun ja puhun hälle ko aikuisille...Mun Kevin on välillä niin järkevä että ei moni aikuinenkaan ole..Onhan se vaikea olla äiti välillä ko se "paha mieli" tullee usein pienistä asioista mitä on luonnollisia ja jokapäiväisiä asioista kuten tarhaan vieminen tai ruasta tappeleminen, mutta pakollisia sellaisia hän ne on..Tiedän että en ole huonompi äiti jos joku aamu ei keretä vaihtaan puhdaat sukat tai paita..mitäs sitten, teemmä sen huomenna sit. Onko niin pakko aina olla niin täydellinen...Minä en ainakkaan ole..mutta yritän äitinä olla, vaikka aivan omalla tavallani ja mikä sopii meidän perheesseen ja elämän tyyliin..Minuun lapsille olen täydellinen aivan omalla lailla!

Aamupäivällä ko kahvin olin nauttinu niin kuulin kelkan, Huippua..Se oli siskonpoikani Sebastian, En tarvinnu enää nauttia kahvin yksin, Puhuttiin niitä näitä keittiönpöydän äärellä kelkoista ja vikakoodeista, Enää ei Elviskään tarvinnu kuunella äitin laulamista ja kyselyä että :missä lamppu? sano äiti..kyllähän kuka vain siishen kyllästyis..Sit oli aika alkaa itteä meikkaan ja laittaan kuontoon että kerkes jotai puuhatakin ennen töihin menoa. Oli kyllä tosi pikanen imurointi mitä tein kotona ja nuudelit keitin, Sit olikin aika lähteä!
Antti kävi viemässä mut töihin, mutta ennen sitä meillä oli taas huuto toisille ja juostiin ympäri ja etittiin Elviksen hanskaaa...lakkia,jne! No taas sellainen päivä että kaikki hukassa..Nyt sai poika pärjätä ilman hanskoja!
Onneks löysin villasukat jotka äkkiä laitoin sen pikkusiin käsien päälle, Ne sai kelvata!

Olin töissä muutama tunti vain..Piristi tavata asiakkaan joka oli nuori tyttö..Tuli niin itteä mieleen siittä tytöstä ja kuinka hauskaa pysty piettään ihan koska vain, Elämä oli rajatonta ja huolet oli aivan muita ko nykyään. Silloin saatto jopa panikin saada jos huulikiilto ei ollu sitä ihan "uutta" mikä viimeissä Cosmoploinista luki, Nykyään sitä käyttää mitä on tai ei ollenkaan.. Hoksasin että on yli kaks vuotta sitten ko olen edes ostanu yhen huulikiillon..Mutta en tarvikkaan,Se aika tuli ja meni :)

Töitten  jälkeen menin Siskoni luo, siellä oli koko sen perhe kotona..tai kaikki paitsi Sebastian..se asuu nykyään omassa kämpässä,ja aikahan se olikin. Eihän 20 vuotias nuori mies voi porukoilla asuaa, se elämähän on silloin rajoitettua..Nuorena se elää pittää:) No se siittä, Me syötiin ja Elvis juoksi ympäri kävelytuolilla ja jahdas niitten koiranpentua Conrad..Musta Boxeri ja NIIN sulonen ruskea silmänen kaveri, kuten Elviskin :)
Adam näytti ko se oli koonnu Legoista junaradan joka on suuniteltu  lapsille 13-16 vuotiaille, jätkä on 6 vuotta ja on kuin pikkunen professori tai ainakin rakennusinsinööri..Jonas tarjosi Antille muutama "on the rocks"..Sit pakksin auton ja lähimmä kotia päin...Elvis tietenki nukahti autoon ja ei ollu kuin kantaa sänkyyn ja suudella otsalle,hyvää yötä !

-Tina Platina <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti